Close
Afbeelding van Stoere leren handtas beige en donkerbruin

Stoere leren handtas beige en donkerbruin

€ 99,95
Handtas in 2 kleuren leer met 2 hoofdvakken.


   Op voorraad: levertijd 1 - 2 dagen

Bezorging € 1,95 - gratis boven € 30,-
Alles volgens de laatste trends!

Aan de bovenkant zit een hoofdvak met ook een zijvak met rits. Aan de onderkant zit een vak die aan de zijkant open te maken is. Het vak aan de onderkant is bijvoorbeeld voor schoenen. De tas is 40 cm x 33 cm x 15 cm. Er zit een verstelbaar lang hengsel bij de tas. 

Kosten
U kunt uw bestelling door heel Nederland laten bezorgen door PostNL. De bezorgkosten zijn bij ons altijd € 1,95 tenzij de waarde van uw bestelling boven de € 30,- komt. In dat geval is de bezorging zelfs geheel gratis.

Levertijd
Wij streven er naar om uw bestelling dezelfde dag nog te versturen. Het duurt dan meestal 1 dag voor u uw bestelling ontvangt. Het kan echter wel eens voorkomen dat het een dag langer duurt.

Bestelling ontvangen
De tassen uitgezonderd, zullen wij uw bestelling versturen in een doosje dat door de brievenbus past. Zodoende hoeft u niet thuis te blijven om uw bestelling te ontvangen.
Voldoet uw bestelling niet niet aan uw verwachtingen? Geen probleem. U kunt uw bestelling te allen tijden retourneren gedurende 7 dagen na ontvangst. In dat geval krijgt u gewoon uw geld terug.