Close

Veilig betalen bij Lucenta

U kunt bij ons op de volgende manier betalen:

 iDEAL
U kunt met iDEAL veilig betalen via de website van uw eigen bank. Als u tijdens het afrekenen kiest om te betalen met iDEAL kiest u tevens bij welke bank u aangesloten bent. Nadat u de bestelling bevestigd heeft, wordt u doorgestuurd naar de iDEAL betaalpagina van uw bank. Door middel van uw bankpas en pincode kunt u betalen. Voordeel van deze methode is dat wij direct een betalingsgarantie ontvangen, en uw artikelen dezelfde dag nog op de post kunnen doen.
 

 Bank / giro overschrijving
Met deze methode boekt u het totaalbedrag van uw bestelling via uw bank over op onze rekening. Ons rekening nummer is 1663.43.587. Nadat u de overschrijving gedaan heeft, kan het soms enkele dagen duren voordat het geld op onze rekening staat. Meestal duurt dit echter maar een dag. Betalingsinformatie voor overschrijving ontvangt u ook in de bevestigingsmail.


 PayPal
Mocht u in het bezit zijn van een PayPal account, dan is betalen hiermee snel en eenvoudig. Na het bevestigen van uw bestelling wordt u doorgestuurd naar de PayPal website waar u enkel nog het bedrag hoeft te controleren.
 

 Mister Cash
Voor onze Belgische klanten ondersteunen we Mister Cash. Met deze methode kan veilig betaald worden met de bankpas. Na het bevestigen van de bestelling wordt u doorgestuurd naar de betaalpagina van Mister Cash. Hier voltooid u het betalingsproces zoals u gewend bent. Veiligheid is gegarandeerd binnen deze bankomgeving. Voordeel is dat wij direct een betalingsgarantie krijgen, waardoor uw artikelen direct op de post gaan!